Brolly's & Paraplu's

Brolly's & Paraplu's
Tonen als Foto-tabel Lijst

29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Preston Space Maker Multi 50" Brolly
  € 114,99
 2. Matrix 3D-R Brolly Bracket Short
  € 26,99
 3. Guru large umbrella 50"
  € 139,99
 4. Hertog Brolly Stick Massief
  € 15,99
 5. Matrix space brolly plus 125cm
  € 114,99
 6. Lion Advanced Paraplu Umbrella 2.50m
  € 44,99
 7. Fox Easy Brolly
  € 124,99
 8. Shimano All-Round Stress Free Umbrella
  € 99,99
 9. Matrix over the top super brolly 115cm -6.62%
  Matrix over the top super brolly 115cm
  Aanbiedingsprijs € 77,50 Normale prijs € 82,99
 10. Hertog Umbrella Stand
  € 7,99
 11. Arca Regenscherm/Paraplu Steun
  € 9,99
 12. Lion Wavelock Umbrella 250
  € 79,99
 13. Elite Paraplu 3 Meter -20%
  Elite Paraplu 3 Meter
  Aanbiedingsprijs € 79,99 Normale prijs € 99,99
 14. Elite Paraplu 2.50 Meter With Storm Caps -25%
  Elite Paraplu 2.50 Meter With Storm Caps
  Aanbiedingsprijs € 59,99 Normale prijs € 79,99
 15. Elite Paraplu 2.50 Meter
  € 52,50
Tonen als Foto-tabel Lijst

29 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een onmisbaar artikel voor elke visser. Is het niet voor de regen dan wel voor de wind of de zon. Paraplu’s waren vroeger altijd in het groen maar tegenwoordig zie je steeds meer blauw en grijs erbij. Waar een karpervisser graag een groene heeft, wil een witvisser vaak een blauwe of grijze. De prijs van een paraplu wordt bepaald door de uitvoering. Paraplu’s gemaakt van nylon zijn over het algemeen de goedkoopste uitvoering en vaak niet 100% waterdicht, terwijl de duurdere paraplu’s vaak dikker zijn en bestaan uit nylon met pvc. Ze zijn voorzien van een pin om ze mee in de grond te kunnen zetten en hebben vaak ook een knik om de paraplu’s schuin weg te laten klappen.

Visserparaplu

Bij ons kunt u terecht voor visparaplu’s van merken als Elite, Lion Sports, Matrix, Preston en Fox. De afmetingen van de visparaplu’s verschillen en ook is er variatie wat betreft de prijscategorie waarbinnen de verschillende exemplaren vallen. Binnen dit diverse aanbod kunt u vast een visparaplu vinden die aansluit bij uw wensen en budget. Bekijk de specificaties van het model visparaplu waar uw voorkeur naar uitgaat, om meer te weten te komen over het desbetreffende model, en na te gaan of deze bijvoorbeeld is voorzien van stormcaps. Beschikt u al over een geschikte visparaplu maar bent u op zoek naar een paraplu steun? Bekijk dan een van de bovenstaande paraplusteunen en zorg ervoor dat u uw visparaplu te allen tijde stevig in de grond kunt prikken.

Voordelen van visserparaplu's

Een paraplu is niet alleen een goede oplossing tegen slecht weer maar ook tegen een sterke zon. Met een paraplu blijf je comfortabel aan de oever. Zet gewoon je paraplu op om een ​​grote schaduw over jou en je spullen te creëren, zodat je de hele dag beschut blijft tegen de ergste zonnestralen. Zonlicht bevat UV-stralen - die catastrofale schade kunnen toebrengen aan jou en je uitrusting. UV-stralen worden ingedeeld in twee verschillende categorieën: UVA en UVB. UVB-stralen zijn degene die we het meest kennen en de resultaten hiervan zijn al na een paar uur blootstelling op onze huid te zien. Dit zijn de stralen die zonnebrand en blaren veroorzaken. UVA-stralen zijn de gevaarlijkste van de twee stralen, aangezien hun effecten pas veel later in je leven worden opgemerkt. Levervlekken, moedervlekken en andere vormen van cellulaire mutatie treden op als gevolg van UVA-stralen - met als meest ernstige uitkomst huidkanker.

Zonlicht en UV-straling kunnen ook ernstige schade toebrengen aan uw waardevolle uitrusting. Heeft u ooit iets op uw vensterbank laten liggen, om vervolgens te ontdekken dat het vervaagd of versleten is? Dit is precies het soort dingen dat met uw visgerei kan gebeuren als het te lang in de zon wordt gelaten, dus het is net zo belangrijk om dit te beschermen als uzelf wanneer u een middagje gaat vissen in de zon.

Kortom, wilt u uzelf verzekeren van een comfortabele plek om te vissen, waarbij u beschermd bent tegen allerlei weersomstandigheden? Bekijk dan zeker bovenstaande visparaplu’s en zoek een exemplaar uit dat aansluit bij uw behoefte wat betreft doorsnede, materiaal en prijs van de paraplu. Bent u naast een visparaplu ook op zoek naar andere benodigdheden voor uw eerstvolgende vissessie? Bekijk dan ook ons aanbod vismolens, vishengels en hengelsteunen, of neem contact met onze experts op om u te laten adviseren over wat de juiste vismaterialen zijn voor uw situatie.