Sitenavigatie

Brolly's en Paraplu's

Brolly's en Paraplu's

30 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Een onmisbaar artikel voor elke visser: de visparaplu

Of je nu vist onder de brandende zon, in de gietende regen of bij een stevige wind, een visparaplu is essentieel. Vroeger waren deze paraplu's voornamelijk in het groen te vinden, maar tegenwoordig zie je steeds meer variaties in kleuren zoals blauw en grijs. Karpervissers kiezen vaak voor groen, terwijl witvissers de voorkeur geven aan blauw of grijs.

Wat bepaalt de prijs van een visparaplu?

De prijs van een visparaplu wordt voornamelijk bepaald door het materiaal en de uitvoering. Paraplu’s gemaakt van nylon zijn over het algemeen de goedkopere uitvoeringen. Soms zijn visparaplu’s voorzien van een pin of ringen om ze stevig in de grond te kunnen zetten en sommige modellen hebben een knik zodat ze schuin weg kunnen worden geklapt.

Ons assortiment visparaplu's

Bij ons kunt u terecht voor visparaplu’s van topmerken als Elite, Lion Sports, Matrix, Preston en Fox. De afmetingen van de visparaplu’s verschillen, wat betekent dat er voor elke visser wel een geschikt model te vinden is. Ook is er variatie wat betreft de prijscategorie waarbinnen de verschillende exemplaren vallen. Binnen dit diverse aanbod kunt u vast een visparaplu vinden die aansluit bij uw wensen en budget. Bekijk de specificaties van het model visparaplu waar uw voorkeur naar uitgaat, om meer te weten te komen over het desbetreffende model. Zo kunt u nagaan of deze bijvoorbeeld is voorzien van stormcaps. En mocht u al een visparaplu hebben maar zoekt u een steun? Bekijk dan een van de bovenstaande paraplusteunen en zorg ervoor dat u uw visparaplu te allen tijde stevig in de grond kunt prikken.

Waarom een visparaplu onmisbaar is

Een visparaplu beschermt niet alleen tegen slecht weer, maar ook tegen een felle zon. Met een visparaplu maak je je verblijf aan de waterkant comfortabeler. Zet je paraplu op om een grote schaduwplek te creëren voor jou en je spullen. Dit beschermt tegen UV-stralen die niet alleen schadelijk kunnen zijn voor je huid, maar ook voor je visuitrusting.

Kortom, wil je jezelf verzekeren van een comfortabele plek om te vissen, waarbij je beschermd wordt tegen allerlei weersomstandigheden? Bekijk dan zeker bovenstaande visparaplu’s en zoek een exemplaar uit dat aansluit bij jouw behoefte wat betreft doorsnede, materiaal en prijs van de paraplu. Bent u naast een visparaplu ook op zoek naar andere benodigdheden voor uw eerstvolgende vissessie? Bekijk dan ook ons aanbod vismolens, vishengels en hengelsteunen, of neem contact met onze experts op om u te laten adviseren over wat de juiste vismaterialen zijn voor uw situatie.

 visparaplu

Veelgestelde vragen over visparaplu's

Hieronder behandelen we enkele veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden rondom visparaplu's. Indien uw vraag er niet tussen staat, kunt u ook onze klantenservice bellen of langskomen in een van onze hengelsport winkels. 

Wat is het verschil tussen een gewone paraplu en een visparaplu?

Een visparaplu is speciaal ontworpen voor vissers. Ze zijn vaak groter, en hebben speciale functies zoals een pin voor bevestiging in de grond.

Kan ik mijn visparaplu ook gebruiken op winderige dagen?

Ja, veel visparaplu's zijn ontworpen om bestand te zijn tegen wind. Sommige modellen hebben zelfs stormcaps voor extra stabiliteit.

Hoe kies ik de juiste maat visparaplu?

De juiste maat hangt af van uw behoeften. In ons assortiment vindt u compacte visparaplu's met een doorsnede van 115 cm tot aan grote paraplu’s van 250 cm.