Sitenavigatie

Pakken

Pakken

44 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Warmtepakken voor tijdens het vissen

Niets is zo vervelend als tijdens het vissen geteisterd worden door de kou, waardoor u minder plezier beleeft aan uw vissessie of deze zelfs vroegtijdig moet afbreken. Daarom hebben wij een ruim assortiment warmtepakken voor tijdens het vissen. Met een warmtepak kan u ook tijdens de wintermaanden gewoon op uw favoriete plekje vissen, zonder dat u afgeremd wordt door de kou.

Welk warmtepak heb ik nodig?

Ga bij het kopen van een warmtepak goed na welke uitvoering het beste bij u past. Bent u iemand die aan zee vist? Dan kan het in de winter kouder zijn dan in het binnenland. Ook is er aan de kust vaak een strenge wind. Ga in dit geval dus voor een dikker warmtepak. Zo kan u heel het jaar genieten van wat onze Noordzee aan vis te bieden heeft! Bent u een zoetwatervisser? Dan is een standaard warmtepak vaak voldoende.

De meeste warmtepakken uit ons assortiment hebben een heerlijk comfortabele fleecevoering, die bij sommige modellen zelfs uitneembaar is en als los fleecejasje te gebruiken is. De warmtepakken uit ons assortiment zijn meestal tweedelig en bestaan uit een bib & brace en jas, de driedelige varianten bevatten daarnaast een extra warm fleece vest.  Bij Hertog Hengelsport hebben we warmtepakken van diverse merken in het assortiment, waaronder Trakker, Prologic en Preston.  

warmtepakken 

Wat is het verschil met een waadpak?

Voor de liefhebbers onder ons die zelf ook weleens tot hun knieën het water in gaan, bieden wij ook waadpakken aan. Ga nooit met een warmtepak het water in. Hiermee zou u de wind- en waterdichtheid die een warmtepak biedt, kunnen beschadigen. Ook raden wij het af om een warmtepak in de wasmachine te doen. Ook dan kunnen de naden van het pak beschadigd raken en kan het warmtepak zijn wind- en waterdichtheid verliezen.

Warmtepak kopen bij Hertog Hengelsport

Bij Hertog Hengelsport bent u aan het goede adres om een kwalitatief warmtepak te kopen. Let hierbij wel goed op dat u een warmtepak in de juiste maat bestelt. Kom gerust langs in een van onze vier filialen om een warmtepak te passen en u eventueel te laten adviseren. Comfort is van groot belang bij een warmtepak, aangezien vissers het pak vaak lang aan hebben. Voor advies bij het uitzoeken van het beste warmtepak voor uw situatie, is ook onze online klantenservice te bereiken.

Op zoek naar meer kleding voor tijdens het vissen? Van truien en vesten tot aan sokken en thermo ondergoed: in ons assortiment vindt u alle onderdelen om een comfortabele outfit voor tijdens het vissen samen te stellen. Ook voor lieslaarzen en zonnebrillen bent u aan het goede adres. Neem op uw gemak een kijkje in ons aanbod of kom langs in een van onze hengelsport winkels. In onze hengelsport winkel kunt u ook meteen alle overige benodigdheden scoren voor uw eerstvolgende vissessie, waaronder bivvy’s en brolly’s, vishengels, vismolens, hengelsteunen en aas.