Sitenavigatie

Kleding

Kleding

545 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Karper kleding kopen

Op deze pagina kunt u ons uitgebreide assortiment karper kleding vinden. Karper kleding zorgt er voor dat uw verblijf aan de waterkant zo comfortabel mogelijk is. Van een lekker gevoerde jas tot een goed zittende zonnebril kunt u op deze pagina vinden, maar ook laarzen, waadpakken en lieslaarzen.

Karper viskleding voor alle weersomstandigheden

Het is belangrijk dat u warm aangekleed bent tijdens het vissen, dit omdat u lang stil zit. Eenmaal koud is het hartstikke lastig om weer warm te worden. Voor de koudere dagen hebben wij meerdere fleece kledingstukken en warme onderkleding zodat u zeker warm blijft. Voor de warme dagen hebben we shirts en shorts die sneldrogend en ademend zijn en petten en zonnebrillen tegen de zon. 

Waadpakken en lieslaarzen

Kent u ook het gevoel dat u aan de waterkant staat en u niet bij de lijn kunt komen? Of u ziet een goede plek waar u wilt vissen maar u kunt er vanaf de zijkant niet bij. Dan is een waadpak de perfecte uitkomst voor u. Waadpakken zijn gemaakt van PVC en Neopreen. Een waadpak van PVC is hetzelfde materiaal als de meeste regenjassen. PVC is een dun materiaal waardoor het snel droogt en makkelijk op te bergen is. Ook is PVC eenvoudig schoon te maken en makkelijk te repareren. Maar een waadpak van PVC is niet geïsoleerd en daarom raden wij aan om het alleen te dragen als het water warm is of als u thermokleding er onder draagt.
Een neopreen waadpak is vaak 3 tot 4 millimeter dik en werkt daarom wel isolerend. Een waadpak van neopreen is dus het hele jaar door te gebruiken.
Hoeft u maar een klein stuk het water in? Dan zijn lieslaarzen ideaal. Lieslaarzen beschermen u tegen natte, voeten, benen en knieën. 

Fox karper kleding en meer

Onder de vissers merken we dat Fox karper kleding het meest favoriet is. Dat vinden wij ook geheel logisch want Fox karper kleding is van hoge kwaliteit en is het geld dubbel en dwars waard. We hebben een ruim aanbod aan karper viskleding van o.a. Eiger, Korda, Elite,  Trakker, Montis en Fox zodat u zeker slaagt in onze winkel.

Laat u verbazen over ons grote assortiment karper kleding. Heeft u nog vragen of komt u liever naar de winkel? Onze kundige medewerkers adviseren u graag bij het kopen van karper viskleding.