Sitenavigatie

Dropshothengels

Dropshothengels

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Wat is een dropshothengel

Een vistechniek die we steeds vaker zien terugkomen binnen de roofvisserij, is dropshot vissen. Bij het dropshotvissen hangt het aas boven een loodje. Naast kunstaas en lood, is het prettig om bij deze vorm van vissen over een degelijke dropshothengel te kunnen beschikken. Voor de dropshotvisserij wordt over het algemeen gebruik gemaakt van een licht hengeltje, met soepele topactie voor het opliften van het dropshotloodje. Dit zorgt ervoor dat men veel gevoel heeft op de top van de dropshothengel; een dropshotvisser moet het tikken op de top kunnen voelen. De meeste dropshothengels zijn tussen de twee en drie meter lang.

Spro dropshothengel kopen?

Bij Hertog Hengelsport hebben we verschillende dropshothengels in ons assortiment. Het gaat om diverse hengels van verschillende merken, die in verschillende prijsklassen vallen. Zo bent u bij ons aan het goede adres voor een Spro dropshothengel, maar behoren ook dropshothengels van Westin tot de mogelijkheden. Ook vindt u in het bovenstaande overzicht enkele mooie dropshothengels van Rozemeijer, Mitchell en Arca. Daarnaast vindt u in onze webshop ook allerlei toebehoren voor de dropshotvisserij, waaronder dropshotlood, onderlijntjes, haken en shads. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor andere typen hengels, waaronder matchhengels en karperhengels.

Mocht u nog twijfelen of u voor een bepaalde dropshothengel of spinhengel moet kiezen, of met overige vragen zitten, neem dan gerust contact met ons op voor advies.