Sitenavigatie

Trakker

32 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Trakker: kwalitatief & innovatief materiaal voor de karpervisser

Het Engelse merk Trakker is er voor de karpervisser. Oorspronkelijk heette het bedrijf Rainbow Angling Supplies, wat begin jaren 80 is opgericht door Carl Drabble die van zijn hobby zijn beroep wist te maken. Bij Trakker streeft men al sinds de oprichting ernaar om kwalitatieve en innovatieve producten te leveren. Inmiddels heeft Trakker visfanaten over heel de wereld aan zich weten te binden. De doorbraak voor het merk was de Armo bivvy. Later werd de Pioneer geïntroduceerd, die zich ontwikkelde tot de Trakker Tempest brolly. Naast de Trakker Tempest brolly’s, vindt u in ons assortiment ook allerlei andere karperspullen van Trakker. Van een Trakker warmtepak, tot een Trakker waadpak en van Trakker slaapzakken tot aan allerlei opbergsystemen; u vindt het in ons bovenstaande aanbod.

Trakker Tempest

De originele Trakker Tempest brolly is de bestverkopende brolly van de Benelux. De Trakker Tempest brolly V2 is de opvolger van deze originele Tempest brolly. Dit model is zeer snel op te zetten, en onderscheidt zich onder andere met een beter presterende waterafvoer aan de bovenkant van de brolly. Verder is de V2 vervaardigd van nog beter hydrostatisch doek en aan de voorkant bevinden zich twee hengelhouders van klittenband voor uw karperhengel. In ons assortiment vindt u diverse panels en wraps om uw Trakker Tempest brolly V2 geheel mee af te sluiten zodat warmte beter kan worden vastgehouden. Ook voor deze versie van de Tempest brolly is inmiddels een opvolger op de markt gebracht. De Trakker Tempest 100 tilt met zijn ventilatieopeningen aan de achterkant, de waterkolom van tienduizend millimeter en het GRP-compositieblok, de mate van comfort naar een hoger niveau. Bovendien is ook deze brolly uit te breiden met allerlei Trakker wraps en (insecten)panels die u terugvindt in ons aanbod. Naast de Trakker Tempest brolly’s kunt u bij Hertog Hengelsport ook terecht voor Trakker bivvy’s, oftewel gesloten Trakker tenten.

Trakker hengelsport artikelen kopen bij Hertog

Bent u op zoek naar een Trakker Tempest brolly, of spreekt een van onze andere hengelsport artikelen van het merk Trakker u aan? Bestel deze dan eenvoudig via onze site. Of kom langs in een van onze vier vestigingen om de producten in het echt te bekijken en u eventueel te laten adviseren. U bent bij ons aan het goede adres om kwalitatieve uitrusting voor het vissen te bestellen van diverse merken, waaronder: