Sitenavigatie

Guru

168 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Guru hengelsport artikelen

Guru is een Engels merk dat benodigdheden voor het witvissen produceert. Het is een relatief jong merk, maar dat betekent niet dat het productaanbod beperkt is of het de producten aan kwaliteit ontbreekt. Het merk kenmerkt zich namelijk met innovatieve producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Guru hengelsport artikelen zijn geschikt voor het vissen op witvis en kleine karpers. Het merk biedt goed materiaal voor het vissen met de method feeder. In ons assortiment vindt u dan ook Guru feeders, haken en onderlijnen en klein materiaal. Guru Fishing producten worden ontwikkeld door hengelsportliefhebbers, voor hengelsportliefhebbers. Het team van Guru bestaat namelijk uit ervaringsdeskundigen als het gaat om competitief witvissen. Zo is er onder andere een Nederlands team bestaande uit Nederlandse wedstrijdvissers, dat Guru van de nieuwe inzichten voorziet en aan de hand waarvan het merk haar kwaliteitsproducten ontwikkelt. Middels blogposts en zelfs een eigen (Engelse) TV show, deelt Guru de kennis die is vergaard.

Guru feeder kopen bij Hertog Hengelsport

Guru is dus duidelijk een merk voor de innovatieve witvisser. In bovenstaand aanbod vindt u ons ruime aanbod Guru hengelsport artikelen, waaronder Guru feeders. Een voorbeeld is de Guru X-Change distance feeder solid, waarvan de loden ring onderaan de korf gemakkelijk verwisseld kan worden, wat het meenemen van talloze losse korven overbodig maakt. Dus zoekt u nog naar het nodige klein materiaal of een Guru feeder voor bij uw feederhengel? In ons aanbod Guru hengelsport artikelen vindt u vast geschikte exemplaren.  Komt u er niet uit of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of bezoek een van onze fysieke winkels voor deskundig advies. 

Bij Hertog Hengelsport slaagt u niet alleen voor Guru hengelsport artikelen, maar vindt u ook kwaliteitsproducten van diverse andere merken, waaronder: