Sitenavigatie

Savage Gear

67 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Savage Gear: Deense traditie en innovatie in elk product

Savage Gear is een van oorsprong Deens merk. En als er één land een rijke vissershistorie heeft, is het Denemarken wel. De Vikingen, deels afkomstig uit Denemarken, waren namelijk keien in het vangen van vis. Die historie leeft nu voort in de prachtige en kwalitatieve producten van Savage Gear. Het merk richt zich voornamelijk op de roofvisserij, wat ook op te maken is uit het productaanbod van het merk: de hengels, draden, kunstaas en andere producten zijn er allemaal op gericht.

Savage Gear staat bekend als een innovatief bedrijf dat constant op zoek is naar verbetering, van het grote plaatje tot de kleinste details. Vandaar dat veel recreatieve vissers zweren bij het Deense merk. Met producten van Savage Gear ben je zeker van kwaliteit, aangezien het bedrijf erop toeziet dat het de dagelijkse problemen van u, als visser, voorkomt. De slogan van het merk is niet voor niets: ‘De liefde voor vissen is de brandstof voor elk product van Savage Gear’.

Savage Gear hengel of Savage Gear kunstaas kopen?

In ons ruime assortiment aan visspullen vindt u talloze kwaliteitsproducten van Savage Gear. Bovenstaand ziet u een selectie van enkele van deze spullen. Zo kunt u bij ons terecht voor een Savage Gear hengel of Savage Gear kunstaas, welke beiden in ruime getale aanwezig zijn. Enkele voorbeelden zijn de Savage Gear SG4 Power Game hengels en kunstaas als de Savage Gear Cannibal curltail. Savage Gear onderscheidt zich onder andere wat betreft het ontwikkelen van degelijk kunstaas, welke met grote precisie wordt gemaakt en sterk lijkt op echte prooien. Naast de Cannibal curltail vindt u dan ook diverse soorten kunstaas in onze webshop.

Daarnaast kunt u bij Hertog Hengelsport terecht voor de mooiste viskleding van Savage Gear, en bevat ons assortiment ook andere accessoires als visnetten, rugzakken en zelfs rubberboten van het gerenommeerde bedrijf uit Denemarken.

Tip: in 2021 introduceert Savage Gear haar speciale molenreeks voor het roofvissen. Vanaf september 2021 kunt u de Savage Gear molens op onze site bestellen, of bezoek een van onze winkels om de diverse uitvoeringen te bekijken en u te laten adviseren.

Mocht u nog vragen hebben over ons assortiment, of graag persoonlijk advies willen ontvangen voor u een hengel of kunstaas gaat uitzoeken, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.