Sitenavigatie

Hertog Hengelsport Nijmegen

Hertog Hengelsport Nijmegen is voortgekomen uit een overname van Hengelsport Centrum Nijmegen. Een winkel welke al meer dan 25 jaar een vaste thuisbasis is van hengelsporters in Nijmegen en omgeving. Wat dat betreft is daar weinig aan veranderd. De eerste vestiging zat een straat achter ons huidige filiaal. Vanuit daar verkochten we naast hengelsportartikelen ook nog doe-het-zelf materialen. De hengelsportartikelen die we toen verkochten waren ook gericht op andere visserijen. Zo was de palingvisserij erg populair. Een aantal jaar voor de overname zijn we verhuisd naar het huidige pand. In dit pand van 600m2 hebben we alles voor handen wat de hengelsporter nodig heeft om zijn favoriete visserij te beoefenen. Bovendien hebben we de winkel na de overname in 2012 van een make-over voorzien. Daardoor is alles nu een stuk overzichtelijker.

Hengelsport winkel centraal in Nijmegen

We zijn echt in het centrum van Nijmegen gevestigd. Ondanks dat kun je voor onze winkel gewoon gratis parkeren. Kom je met het openbaar vervoer ook dan hebben we goed nieuws. De winkel ligt op een steenworp afstand van het centraal station. Door de jaren heen hebben vele vissers de weg naar ons gevonden toen zij op zoek waren naar vers aas. Naast boilies en lokvoer hebben we grote en kleine maden, casters, mottenlarven en diverse soorten wormen. We krijgen dit aas elke week vers geleverd.

Assortiment en vaardigheden

In de huidige winkel in Nijmegen hebben we een aantal bijzondere dingen die je niet bij elke hengelsport winkel tegenkomt. Zo liggen er tientallen vaste stokken in volledige lengte uitgestald. Heb je nog geen keuze gemaakt voor je nieuwe hengel dan kan je hier eens rustig kijken, voelen en testen welke hengel het meest geschikt is voor jouw visserij. Heb je jouw vishengel beschadigd of ben je een oog kwijt? Grote kans dat we je ook dan kunnen helpen. Doordat we ons vroeger veel met hengelbouw bezig hebben gehouden hebben we een hoop kennis en middelen in huis om reparaties uit te voeren. Ook hebben we topdelen op voorraad om je feeder of vaste hengel weer in orde te maken.

Ben je van plan te gaan vissen maar heb je nog geen visvergunning? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben vergunningen van diverse verenigingen in de buurt.

In deze hengelsportwinkel in Nijmegen staat altijd een deskundig team voor je paraat om ook jouw wegwijs te maken in de hengelsport. Al onze medewerkers hebben een jaren lange ervaring in de hengelsport en zijn zelf fanatieke sportvissers. Of het nu gaat om roofvis, karper, witvis, meerval, forel, commercial, zeevis of vliegvissen, ze zullen altijd een passend antwoord hebben op je vraag.

Contactgegevens

Eerste Oude Heselaan 268
6541PE Nijmegen
Tel. 024-3775389
info@hengelsportnijmegen.nl

 Openingstijden

Maandag                  13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

 

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag 09:00 - 17:00
Tweede Paasdag Gesloten