Sitenavigatie

Preston

244 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Preston Innovations: kwalitatieve hengelsportproducten & innovatief karakter

Preston Innovations is een vooraanstaand topmerk als het gaat om uitrusting voor het witvissen. Het merk is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk. Preston ontwikkelt producten met het oog op wedstrijdvissers, maar ook recreanten kunnen bij hen terecht voor een reeks aan visspullenn. Preston ontwikkelt haar hoogwaardige assortiment mede door hier een team van professionele vissers bij te betrekken. Preston produceert niet alleen kleiner materiaal, zoals dobbers, haken en lijnen, maar ook allerlei vishengels. Veel van het materiaal dat Preston Innovations voor het witvissen levert, is gebaseerd op de technieken die worden gebruikt bij karpervissen. Met onder andere haar feederhengels laat Preston zien dat bepaalde technieken ook geschikt zijn om toe te passen voor het vissen op witvis.

Preston hengelsport producten bij Hertog

Vissers die op zoek zijn naar het benodigde kwaliteitsmateriaal, kunnen ongetwijfeld slagen in ons ruime assortiment Preston hengelsport artikelen. Zo vindt u in bovenstaand overzicht allerlei Preston voerkorven/feeders, zitkisten en haken, maar behoren Preston kleding en hengelsteunen ook tot de mogelijkheden. Neem op uw gemak een kijkje in ons aanbod witvisbenodigdheden van Preston Innovations, of neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u vragen heeft.

Bij Hertog Hengelsport slaagt u niet alleen voor Preston hengelsport artikelen, maar vindt u ook kwaliteitsproducten van diverse andere merken, waaronder: