Sitenavigatie

Penhengels

Penhengels

Penhengels

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Penhengels

Bij Hertog Hengelsport bieden wij een aantal penhengels aan. Deze hengels zijn geschikt voor de visser die niet vast op een plek wil zitten. Ziet u dus ergens beweging in het water? Dan loopt u daar met een lichte penhengel gemakkelijk heen. Penhengels zijn vele malen lichter dan hengels met een loodsysteem. Penhengels zijn wat langer, zodat toch enige afstand kan worden gegooid. Bovendien buigen penhengels vaak door tot aan het handvat, wat zorgt voor een unieke viservaring.

Penhengels karper vissers

Penhengels zijn er in verschillende soorten. Hertog biedt verschillende penhengels aan die uitstekend geschikt zijn voor het vissen op karpers. Doordat er niet veel rek zit in de lijn van de penhengels, moeten de penhengels zelf de eerste klappen van de karpers opvangen. Hiervoor zijn de penhengels die Hertog Hengelsport aanbiedt, meer dan geschikt.

Waarom een penhengel?

Met een penhengel kunt u zich goed verplaatsen tijdens het vissen. Scoor een penhengel uit ons assortiment om uw visuitrusting mee uit te breiden en te profiteren van de unieke kenmerken van een penhengel. Bij Hertog Hengelsport bent u aan het juiste adres om een penhengel te kopen, omdat we u zowel via onze webshop of in een van onze vier filialen kunnen helpen met uw aanschaf. Bestel de penhengel die u op het oog hebt eenvoudig online, of kom langs in een van onze winkels voor persoonlijk advies. Ook als u meer wilt weten over het gebruik van penhengels, kunt u zich laten informeren door een van onze experts.

Gaat u een hengel kopen, vergeet dan niet om meteen overige benodigdheden in te slaan voor u eerstvolgende vissessie, zoals vismolens, onthaakmatten, aas en producten die u ondersteunen wanneer u voor langere periode aan de waterkant verblijft, zoals een brolly of bivvy, rodpods en karper luggage.