Sitenavigatie

BKK

BKK

Wij hebben ons assortiment uitgebreid met het innovatieve merk BKK Fishing. Het merk staat bekend om een groot aanbod aanloodkoppen, losse haken, dreggen en wartels en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

101 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

BKK Fishing

BKK Fishing heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Altijd verder denken, door ontwikkelen, zelf testen in allerlei visserijen en nog weer eens fine tunen. Het resultaat is een ongekend groot assortiment aan loodkoppen, losse haken, dreggen en wartels.

BKK haken, dreggen en meer

Het merk BKK is nieuw in het assortiment bij Hertog Hengelsport. Zo zijn we begonnen met de Spear-21 dreggen, zowel in Black als in het innovatieve UV Orange, speciaal voor de visserij op grote snoek en snoekbaars en single hooks voor het weedless vissen en trailerhaken voor de visserij met spinnerbaits. Alle BKK materialen worden gekenmerkt door kwaliteit voor een scherpe prijs en de verpakking laat zien dat er vissers serieus aan het werk zijn om van een top product een wereldhit te maken.

Daarnaast hebben we een range aan stingerrigs met toebehoren en zeer sterke spelden.

Bestel je BKK haken, stingers en spelden makkelijk online bij Hertog Hengelsport, of kom langs in de winkel in Veenendaal of Nijmegen, waar fanatieke vissers voor klaar staan om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt!