Sitenavigatie

Nash

135 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Nash

Nash Tackle is een van oorsprong Engels merk dat al jarenlang te boek staat als een van de meest vooruitstrevende merken voor vissers ter wereld. Net als bij andere gerenommeerde merken, zoals Solar Tackle, is Nash Tackle ontstaan doordat een fanatieke visser besloot zelf vismateriaal te gaan ontwikkelen. Die visfanaat was Kevin Nash, wie overigens al vanaf de jaren 80 van de vorige eeuw meedraait in de top van het mondiale karpervissen. Ondanks dat hij inmiddels op leeftijd is, is hij nog steeds beroemd vanwege zijn betekenis voor het karpervissen.

Die traditie blijft deels voortleven door de producten die Nash op de markt brengt. Van vistenten tot klein aas, alles wat de karpervisser in huis moet hebben is te vinden in het assortiment van Nash. Het is voor elke karpervisser die zijn set zo compleet mogelijk wil hebben dus ook aan te raden om in ieder geval een kijkje te nemen bij ons aanbod Nash Tackle artikelen.

Nash Tackle artikelen voor karpervissen

Nash heeft, zoals het haar oprichter betaamt, een sterke focus op karpervissen. De producten van Nash staan voornamelijk bekend vanwege hun hoge kwaliteit en het comfort dat ze bieden voor zij die van karpervissen houden. Zo biedt het bedrijf onder meer brolly’s en bivvy’s, waaronder de Nash Titan hide. Ook produceert Nash diverse soorten karperhengels, waaronder de Nash Scope en Nash Dwarf vishengels.

Om de naam en kwaliteit van Nash te waarborgen worden de producten constant geoptimaliseerd aan de hand van de nieuwste innovaties en met oog voor de kleinste details. Het is dan ook niet gek dat karpervissers van Nederland tot Nieuw-Zeeland en van Noord-Amerika tot Zuid-Afrika zweren bij de producten van Nash.

Nash Tackle producten kopen bij Hertog Hengelsport

Bent u overtuigd van de meerwaarde die Nash hengelsportartikelen kunnen bieden voor u als (karper)visser? Bestel dan uw benodigde Nash boilies, de Nash scope of dwarf of een van de andere kwaliteitsproducten van Nash uit bovenstaand aanbod. Mocht u nog vragen hebben over ons assortiment, of graag persoonlijk advies willen ontvangen voor u uw keuze maakt uit ons aanbod Nash Tackle producten , dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen in een van onze hengelsport winkels. Wilt u extra voordelig materiaal voor uw volgende vissessie kopen? In onze karper outlet vindt u karpervisspullen van onder meer Nash, Spro, Shimano, Fox en Korda.