Sitenavigatie

Bestelling annuleren of retourneren

Wilt u iets retour sturen? Dit is geen enkel probleem!

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen vooraf schriftelijk of telefonisch aan van Hertog-Hengelsport kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of onze telefonische klantenservice. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. 
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (alleen bij vooruitbetalen en IDEAL) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. 

Telefoonnummer
0318 - 554057

E-mailadres
klantenservice@hertog-hengelsport.nl
 
Voor retournering vragen wij u om deze retourbon te downloaden,  deze in te vullen en bij te voegen aan het pakket.
Zodra wij uw zending hebben ontvangen brengen we hiervan direct op de hoogte en wordt het eventuele bedrag teruggestort op uw rekening.

Terugbetalen

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee u de betaling aan Hertog-hengelsport heeft betaald. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald. Zodra uw retourpakket door ons is ontvangen, sturen wij u hiervan een bevestiging.

Voorwaarden retourneren

Onze klanten hebben 14 dagen de tijd om een artikel te retourneren. 
De klant is zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten en het in goede staat verkeren van het object bij retourzending. Wij accepteren alleen retourzendingen, wanneer (indien van toepassing) de verpakking ongeopend is. Dit is niet van toepassing op verpakkingen die hersluitbaar zijn. Voor alle producten geldt; in nieuwstaat retourneren.

Retouradres:

Hertog BV.
Middelbuurtseweg 34a
3903 LD Veenendaal