Sitenavigatie

Vaste hengels

Vaste hengels

58 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Verschillende soorten vaste hengels

Het grootste gedeelte van de mensen die is begonnen met vissen, deed dat doormiddel van een vaste hengel, ook wel een “vaste stok” genoemd. Kenmerkend aan vaste hengels, is dat hierbij niet gebruik wordt gemaakt van een vismolen; de vislijn zit vast aan de hengel. Wellicht trok u er zelf ooit op uit voor uw eerste visavontuur met een vaste stok en een viskoffer. Voor de beginnende visser of de veteraan die graag vist met vaste hengel, hebben we bij Hertog Hengelsport diverse vaste stokken in het assortiment. Binnen ons aanbod vindt u vaste hengels van diverse merken, waaronder Arca, Preston, Shimano, Lion Sports en en Matrix (welke hieronder zijn afgebeeld).

Wat kost een vaste hengel?

De prijzen van onze vaste hengels lopen uiteen. Zo kunt u voor slechts enkele tientjes een vaste stok scoren, maar bestaan er ook luxe exemplaren van enkele honderden euro’s. De prijs van onze vaste hengels is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder:

- Het materiaal waarvan de vaste stokken zijn gebouwd
- Het merk
- De lengte
- Algemene kwaliteit
Het materiaal is de voornaamste reden waarom sommige vaste hengels kostbaarder zijn dan anderen. Een bijvoorbeeld zijn onze vaste hengels die zijn vervaardigd van Toracaya higher performance Japans carbon, waardoor dit soort vaste stokken zeer sterk, duurzaam en slijtvast zijn.

Naast een vishengel is het erg handig om over een hengelsteun te beschikken, zeker voor de wat zwaardere vishengels. Daarnaast kan een visparaplu een uitkomst bieden wanneer u met slechter weer uw vaste hengel uit wil gooien, maar daarbij wat beschutting tegen regen kan gebruiken.

 

Vaste hengel kopen online bij Hertog Hengelsport

Bent u overtuigd dat een hengel met vaste stok het type hengel is dat u zoekt? Bestel deze dan eenvoudig in onze webshop, en profiteer van onze voordelen:

- Gratis verzending vanaf 100 euro
- Veilig én achteraf betalen
- Verzending of ophalen in 3 winkels
- Meer dan 100 jaar hengelsport ervaring
- Gemakkelijk en persoonlijk contact
U bent ook welkom om in een van onze fysieke hengelsport winkels uw nieuwe vaste hengel uit te zoeken. Ook voor diverse andere hengels, zoals feederhengels, matchhengels, barbeel hengels, spinhengels en meer, bent u bij ons aan het goede adres. Onze experts adviseren u graag!