Sitenavigatie

Karperlijnen

Karperlijnen

130 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Karperlijnen kopen bij Hertog Hengelsport

Bij Hertog Hengelsport bent u aan het juiste adres voor nieuwe vislijnen om te gebruiken tijdens het karpervissen. De lijnen die u bij Hertog Hengelsport koopt, zijn ideaal voor uw karperhengel. De lijnen zijn snel op de molens aan te brengen en gaan ook prima samen met het verkrijgbare lood! Onze karperlijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ook qua merken zit Hertog Hengelsport ruim, zo bieden wij vislijnen aan van de grotere merken als Shimano, Spiderwire en Preston.

Welk soort karperlijn heeft u nodig?

Wanneer u op grote afstand gaat karpervissen, is het aan te raden om een gevlochten vislijn te gebruiken. Deze vislijnen hebben in tegenstelling tot een nylondraad geen rek. Hierdoor heeft u direct in de gaten dat er iets aan de hengel trekt. Voor het vissen op kortere afstand is een fluorocarbon lijn perfect. De lijn is zo onzichtbaar mogelijk voor de karper. Deze lijnen raken ook niet snel in de knoop. Toch blijft een nylon vislijn het populairste onder de karpervissers. Dit komt doordat een nylon vislijn een allrounder is en dus zeer in trek is.

Naast karperlijnen, hebben we ook allerlei andere benodigdheden voor het karpervissen in huis. Denk aan rodpods, beetmelders, onthaakmatten en brolly’s. Bestel uw vislijn en andere benodigdheden voor het karpervissen dus meteen in onze webshop, of kom langs in een van onze fysieke winkels zodat onze experts u kunnen adviseren.