Sitenavigatie

Barbeelhengels

Barbeelhengels
De barbeelhengel wordt gebruikt voor het vissen op barbeel. Barbeel is een familie van de karper. Barbelen zijn stroom minnende vissoorten die te vinden zijn in rivieren en beken. De verwachting is dat de barbeel de komende jaren steeds meer te vinden is in Nederland.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Barbeel hengels bij Hertog Hengelsport

Barbeel hengels zijn speciaal ontworpen voor het vissen op barbeel – een bodemvis die verwant is aan de karper. Deze sterke vis bevindt zich in rivieren en dient gevangen te worden met een robuuste hengel: de barbeel hengel.

Korum barbeel hengel

In ons assortiment vindt u barbeel hengels van diverse merken, waaronder Fox en Shimano. Ook Korum barbeel hengels behoren tot de mogelijkheden. Zo is de Korum Barbel Rod een barbeel hengel die zich kenmerkt met een krachtige actie en hoog werpgewicht. Onze Korum Allrounder daarentegen, is geschikt om verschillende vismethodes mee te beoefenen. Deze hengel kan het ene moment als barbeel hengel functioneren, terwijl u hem het andere moment ook kunt gebruiken om bijvoorbeeld karper mee te vangen.

Barbeel hengel kopen?

Naast karperhengels, spinhengels en feederhengels, bent u bij Hertog Hengelsport ook aan het juiste adres om een barbeel hengel van goede kwaliteit aan te schaffen. Hertog Hengelsport is met 4 fysieke winkels en een webshop namelijk dé hengelsport winkel van Nederland! Wilt u niet alleen vishengels kopen, maar ook meteen de benodigde vismolens, aas en accessoires voor uw eerstvolgende vissessie in huis halen? Bekijk dan ons online aanbod of kom langs in een van onze hengelsport winkels voor deskundig advies.