Sitenavigatie

Spinhengels

Spinhengels

Spinhengels

Voor de echte roofvisser is de spinhengel een must. Heerlijk struinen langs de waterkant op zoek naar de grote rovers.

66 producten

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Spinhengels gebruiken

Het vissen op roofvis is vorm van vissen die in populariteit toeneemt, en dat is heel goed te begrijpen. Even een uurtje vrij? Ga dan gauw naar de waterkant, en gooi uw hengel uit! Het fijne bij deze vorm van vissen is dat u in principe niet veel materiaal nodig heeft, u moet immers wendbaar blijven en u gemakkelijk kunnen voortbewegen. Wat wel van belang is, is het beschikken over een goede spinhengel. Een spinhengel wordt gebruikt om roofvissen mee te vangen, met behulp van kunstaas. Het gewicht van het kunstaas waarmee u wilt werken, bepaalt welk werpgewicht de spinhengel moet hebben. Kiest u een lichtere hengel dan bent u ook wat beperkter in de keus voor het kunstaas. Kunstaas bestaat in allerlei uitvoeringen, gewichten en afmetingen. Zo zijn spinners, kleine shads en kleine plugjes vaak geschikter voor de baarsvisserij, terwijl de grote shads en pluggen ook grotere vissen opleveren. Laat u daarom goed informeren over wat voor u de beste keus is. Bent u er inmiddels achter welke spinhengel bij uw voorkeur past, en heeft u nog geschikt kunstaas nodig? Bekijk dan eens ons aanbod kunstaas.

Spinhengel kopen

Bij Hertog Hengelsport bent u aan het goede adres wanneer u op zoek bent naar de perfecte spinhengel; we hebben spinhengels in diverse uitvoeringen en prijsklasses en staan voor u klaar wanneer u geadviseerd wilt worden. Ons assortiment spinhengels bestaat onder andere uit hengels van merken als Savage Gear, Spro, Westin en Rozemeijer, dit zijn de luxere spinhengels. De spinhengels binnen ons assortiment met een kleiner prijskaartje zijn van merken als Arca, Elite en Dam. Per spinhengel uit ons assortiment staat onder andere weergegeven wat het werpgewicht en de lengte is.

Shimano spinhengel

Wij bieden verschillende spinhengels van het merk Shimano aan. Zo ondersteunen de Shimano spinhengels binnen de Beastmaster-serie snelle acties gedurende het werpen en drillen, en kenmerken de Shimano spinhengels binnen de Yasei serie zich met een reelseat voorzien van EVA split handgreep en Shimano ontwerp. Net als de rest van onze spinhengels, zijn onze Shimano spinhengels beschikbaar in diverse lengtes. Afhankelijk van of u dichtbij of ver weg van de waterkant wilt vissen, kunt u voor een langere of kortere Shimano spinhengel gaan. Bent u op zoek naar een andere vishengel dan de spinhengel, bekijk dan ons totale aanbod vishengels en scoor de karperhengel, feederhengelmatchhengel, barbeel hengel, of andersoortige hengel die u nodig heeft! Ook voor overige benodigdheden, van aas tot aan vismolens, bent u in onze webshop aan het goede adres. Bekijkt u de artikelen liever eerst in het echt? Kom dan langs in een van onze vier fysieke winkels.