Sitenavigatie

Viskoffers

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Viskoffers, oftewel opbergkoffers, zijn er in diverse soorten en maten, en zijn ideaal voor zowel de beginnende visser die nog niet al te veel materiaal heeft, alsmede de wat gevorderde visser die niet al te veel materiaal mee wil nemen.

Viskoffer uitvoeringen

Ze zijn er in diverse uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor één of meerladige modellen, en ook de breedte en hoogte van de diverse viskoffers in ons assortiment, verschillen. De viskoffers hebben vaak uitklapbare lades en een groter vak onderin voor het wat grotere materiaal. Ook zijn bij sommige van deze koffers de uitklapbare lades ingedeeld in kleine vakjes of in te delen in kleinere vakjes. Tevens kunt u kiezen voor een model viskoffer met uitneembare koffertjes, oftewel tackle boxen, wat handig is als u maar een deel van uw uitrusting mee wilt nemen. De variëteit aan verschillende viskoffers in ons assortiment, biedt u de gelegenheid om een viskoffer u te zoeken die aansluit bij uw wensen. Dit scheelt u onnodig sjouwen met losse doosjes en verpakkingen en stelt u in staat uw uitrusting geordend op te bergen.

Wij geloven dat het beschikken over de juiste uitrusting van het grootste belang is om het maximale plezier uit het vissen te halen en om uw vangstpercentages over de hele linie te verhogen. Naast ons aanbod met diverse soorten viskoffers, kunt u bij ons ook terecht voor zitkisten en een ​​uitgebreid assortiment zitkistenaccessoires met gegarandeerde kwaliteit. Zoekt u nog extra materiaal om met een goed gevulde viskoffer op pad te kunnen gaan? Bekijk dan ook ons aanbod aas en visvoer, vislijnen, dobbers, haken en ander klein materiaal.

Wat moet er allemaal in je viskoffer passen

In een viskoffer treffen we onder andere de volgende uitrusting aan:

  • Visvergunning
  • Extra vislijn
  • Extra haken
  • Dobbers
  • Aas
  • Handige tools

Dankzij de verschillende vakjes waaruit onze viskoffers bestaan, kunt u dit soort materiaal overzichtelijk opbergen. Hiermee voorkomt u dat de spullen door elkaar raken en het daardoor lang duurt voordat u eenmaal uw hengel kunt uitgooien. Een viskoffer is bovendien een leuk cadeau voor een startende visser, die al wat visbenodigdheden heeft verzameld maar nog een viskoffer kan gebruiken om de nieuwe materialen netjes en veilig in op te bergen.