Sitenavigatie

Guru A-Class Heavy Feeder 13ft 90gr

De A-Class range is specifiek ontworpen voor de pleziervisser die het belangrijk vindt om met goed en degelijk materiaal te vissen in een aantrekkelijk prijssegment.

De range bevat verschillende producten, zoals feederhengels ontworpen voor het vissen met de method feeder, waarbij een strakke actie met veel kracht gewenst is. Maar ook feederhengels, specifiek voor de visserij op natuurlijke wateren waarbij finesse belangrijk is. Deze hengels worden dan ook gekenmerkt door een zachte actie. Naast feederhengels bevat het assortiment ook diverse wagglerhengels, een schepnetsteel en molens die passen bij vele uiteenlopende visserijen.
Online beschikbaar
€ 89,99
Daarom Hertog Hengelsport
  • Gratis verzending vanaf € 100,- in Nederland
  • Ophalen in één van onze 3 winkels (Veenendaal, Nijmegen, Tilburg) is gratis
  • Voor 12:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Veilig en achteraf betalen (o.a. iDeal, Bancontact, Klarna)
  • Alles voor roof-, karper-, forel- en witvissen
Guru A-Class Heavy Feeder 13ft 90gr

A-CLASS NATURAL FEEDER RODS
De A-CLASS NATURAL feederhengels zijn ontworpen voor het traditionele feedervissen op natuurlijk water waar fijne lijnen en haken worden gebruikt. Bij het vissen op voorn, bliek en brasem met licht materiaal, is een gevoelige en lichte hengel met een zachte actie van groot belang.

Deze hengels bieden een zachtere actie dan de method hengels, en zijn driedelig om de zachte actie te bieden en om een stijve en responsieve blank te behouden.

Merk: Guru
Serie: Hengels
Model: A-Class
Uitvoering: Medium Feeder
Lengte: 13ft / 390cm
Werpgewicht: 1-90 gram
Aantal toppen: 2
Testcurve toppen: 2.0oz, 3.0oz
Gewicht hengel: 245 gram
Aantal delen: 3
Transportlengte: 144cm
Meer informatie
MerkGuru