Shimano aero pro landing net handle light 300

De nieuwe Shimano Aero Pro Landing Net Handle is de ideale toevoeging aan het Aero hengel assortiment, heeft dezelfde look & feel en is de ideale keuze voor de hedendaagse witvisser.

Direct leverbaar
SKU
8717009851916
€ 134,99

  gratis verzending vanaf €75,-

  veilig én achteraf betalen

  verzending of ophalen in 3 winkels

  meer dan 100 jaar hengelsport ervaring

  gemakkelijk en persoonlijk contact

De herkenbare kruiswikkelingen, kleurstelling en subtiele zilveren details maken de Aero pro een lust voor het oog. De stelen zijn gefabriceerd van hoogwaardig en extreem sterk carbon waardoor de stelen snaar strak en licht in gewicht zijn. Dit voel je echt tijdens het scheppen van de vis. De strakheid en balans maken het scheppen van de vis zoveel sneller en makkelijker. Dit komt mede door het slimme ontwerp en taper van de blank.

De Aero Pro schepnetstelen zijn er in drie varianten te weten:
- Aero Pro Light - Ultralichte 3 meter ‘Light’ versie voor het vissen op natuurwater en F1 visserij.
- Aero Pro Power - Ultra stijve 3 meter ‘Power’ versie voor het vissen op commercials en grote vis.
- Aero Pro Multi – Ultra sterke en stijve 3-delige Multi-lengte schepnetsteel voor de witvisser die nooit mis wil grijpen en in lengte aan te passen van 2,5 meter t/m 4,5 meter dankzij de gratis bijgeleverde Extension. Voorzien van schroefdraad in zowel deel 1 als 2.

De Aero Pro schepnetstelen worden geleverd met duurzame en lichtgewicht beschermdoppen.
Daarnaast is de Aero Pro Extension ook los te koop om de Light of Power versie net dat extra stukje langer te maken als de omstandigheden erom vragen.