Savage Gear SG6 2500 FD 8+1BB

Let op deze Savage Gear molens zijn binnen enkele weken nieuw op de markt en leverbaar in al onze filialen.

Nieuwe range Savage Gear molens. Het enige wat Savage Gear nog niet op roofvisgebied had waren molens, Na enige ontwikkeling hebben ze een serie Savage Gear molens op de markt gebracht voor de beginnende visser tot de experts. Wij van Hertog Hengelsport zijn dan ook blij dat we bijna de hele range Savage Gear Molens hebben toegevoegd aan ons assortiment.

De Savage Gear molens zijn uniek en in eigen huis ontwikkeld. Dit is niet zomaar een molen.
Kosten noch moeite zijn gespaard om een prachtige serie Savage Gear molens op de markt te zetten. De productontwikkelaars zijn helemaal bij het begin begonnen met het ontwerpen van deze prachtige Savage Gear molens. De zoetwater range bestaat uit vier modellen, te weten de SG2, SG4, SG6 en SG8. Alle molens zijn voorzien van het speciaal voor Savage Gear ontwikkelde Dura Grease. Dit vet blijft goed werken in temperaturen tussen -30° en 160°C. Dit vet heeft meer plak dan traditionele molenvetten, wat ervoor zorgt dat lagers en tandwielen altijd en overal een laag bevatten. Dit verhoogt de roestbestendigheid en soepelheid enorm. Tevens zorgt het voor een enorme verhoging van de duurzaamheid van het interne deel van de molen. Dit vet is ook biologisch afbreekbaar.

Niet op voorraad
SKU
5706301747334
€ 107,50

  gratis verzending vanaf €75,-

  veilig én achteraf betalen

  verzending of ophalen in 3 winkels

  meer dan 100 jaar hengelsport ervaring

  gemakkelijk en persoonlijk contact

Savage Gear SG6 2500 FD 8+1BBOm een molen met onovertroffen sterkte en kracht te maken, moeten er wellicht wat compromissen gesloten worden. Maar daar dachten ze bij Savage Gear anders over! De Savage Gear SG6 molen is gemaakt met een behuizing en rotor van een super sterk carbon verstevigd composiet materiaal (CRC). Dit is ontworpen om de stijfheid van de materialen te vergroten, dit zorgt voor extra sterkte en een gewichtsreductie ten opzichte van het standard grafiet materiaal. Deze Savage Gear SG6 molen kan alles aan wat er geprobeerd wordt, hij zal je niet teleurstellen.

Uiteraard gaan het niet alleen om kracht en sterkte. De Savage Gear SG6 molen is uiteraard voorzien van allerlei slimme details, zoals een braid-ready spoel. Door de rubber ring in het midden van de spoel, is het niet meer nodig om een nylon backing toe te voegen. Uiteraard ook voorzien van het gepatenteerde Dura Grease voor soepel en langdurig gebruik.

Productkenmerken:
- Extra versterkte carbon composiet (CRC) molenlichaam en -rotor
- Dura Grease
- 8+1 RVS lagers (inclusief twee Japanse lagers)
- Los in te schroeven, koudgesmeden aluminium slingerarm
- Soft-touch draaiknop
- T-vormige lijnclip
- Conisch gevormde beugelhouder
- Non-slip spoel ontwerp
- Aluminium spoel
- Aluminium reservespoel
- Verzegeld carbon slipsysteem (HS sealed drag) (FCS2 drag)

merk: Savage Gear
type: Molen
serie: SG6
spoolmaat: 2500
gelagerd: 8+1bb
slip: voorop
gewicht: 222 gram
gear ratio: 5.2:1
lijncapaciteit: 150m/0.20mm
inhaalslag: 69cm
slipkracht: 12.5kg