Savage Gear SG4 2500 FD 8+1BB

Let op deze Savage Gear molens zijn binnen enkele weken nieuw op de markt en leverbaar in al onze filialen.

Nieuwe range Savage Gear molens. Het enige wat Savage Gear nog niet op roofvisgebied had waren molens, Na enige ontwikkeling hebben ze een serie Savage Gear molens op de markt gebracht voor de beginnende visser tot de experts. Wij van Hertog Hengelsport zijn dan ook blij dat we bijna de hele range Savage Gear Molens hebben toegevoegd aan ons assortiment.

De Savage Gear molens zijn uniek en in eigen huis ontwikkeld. Dit is niet zomaar een molen.
Kosten noch moeite zijn gespaard om een prachtige serie Savage Gear molens op de markt te zetten. De productontwikkelaars zijn helemaal bij het begin begonnen met het ontwerpen van deze prachtige Savage Gear molens. De zoetwater range bestaat uit vier modellen, te weten de SG2, SG4, SG6 en SG8. Alle molens zijn voorzien van het speciaal voor Savage Gear ontwikkelde Dura Grease. Dit vet blijft goed werken in temperaturen tussen -30° en 160°C. Dit vet heeft meer plak dan traditionele molenvetten, wat ervoor zorgt dat lagers en tandwielen altijd en overal een laag bevatten. Dit verhoogt de roestbestendigheid en soepelheid enorm. Tevens zorgt het voor een enorme verhoging van de duurzaamheid van het interne deel van de molen. Dit vet is ook biologisch afbreekbaar.

Direct leverbaar
SKU
5706301747266
€ 61,99

  gratis verzending vanaf €75,-

  veilig én achteraf betalen

  verzending of ophalen in 3 winkels

  meer dan 100 jaar hengelsport ervaring

  gemakkelijk en persoonlijk contact

Savage Gear SG4 2500 FD 8+1BBDe Savage Gear SG4 molen is gemaakt met een behuizing en rotor van een super sterk grafiet composiet materiaal. De SG4 spinmolens zijn zeer sterk, duurzaam, lichtgewicht en roestbestendig. Daarnaast biedt deze Savage Gear vismolen de kracht die je nodig hebt als het erop aan komt, deze Savage Gear molens zijn net als de andere modellen voorzien van zeer veel exclusieve innovaties zoals het gepatenteerde Dura Grease, twee aluminium spoelen en een soft-touch draaiknop.
Het mooiste van deze Savage Gear SG4 molen, is het super gladde Friction Control slipsysteem. Dit systeem maakt gebruik van carbon slipschijven, hierdoor ben je verzekerd van ongeëvenaarde kracht en zijdenzachte gladheid. Dit zorgt ervoor dat het drillen van een vis een net zo’n groot genot wordt als het daadwerkelijke landen van die megavangst.

Productkenmerken:
- Extra versterkte grafiet composiet (GRC) molenlichaam en -rotor
- Dura Grease
- 8+1 stalen lagers
- Koudgesmeden aluminium slingerarm
- Soft-touch draaiknop
- Aluminium spoel
- Aluminium reservespoel
- Carbon slipsysteem (FCS drag)

merk: Savage Gear
type: Molen
serie: SG4
spoolmaat: 2500
gelagerd: 8+1bb
slip: voorop
gewicht: 244 gram
gear ratio: 5.2:1
lijncapaciteit: 150m/0.20mm
inhaalslag: 82cm
slipkracht: 10.5kg