Savage Gear SG2 3000 FD 5+1BB

Let op deze Savage Gear molens zijn binnen enkele weken nieuw op de markt en leverbaar in al onze filialen.

Nieuwe range Savage Gear molens. Het enige wat Savage Gear nog niet op roofvisgebied had waren molens, Na enige ontwikkeling hebben ze een serie Savage Gear molens op de markt gebracht voor de beginnende visser tot de experts. Wij van Hertog Hengelsport zijn dan ook blij dat we bijna de hele range Savage Gear Molens hebben toegevoegd aan ons assortiment.

De Savage Gear molens zijn uniek en in eigen huis ontwikkeld. Dit is niet zomaar een molen.
Kosten noch moeite zijn gespaard om een prachtige serie Savage Gear molens op de markt te zetten. De productontwikkelaars zijn helemaal bij het begin begonnen met het ontwerpen van deze prachtige Savage Gear molens. De zoetwater range bestaat uit vier modellen, te weten de SG2, SG4, SG6 en SG8. Alle molens zijn voorzien van het speciaal voor Savage Gear ontwikkelde Dura Grease. Dit vet blijft goed werken in temperaturen tussen -30° en 160°C. Dit vet heeft meer plak dan traditionele molenvetten, wat ervoor zorgt dat lagers en tandwielen altijd en overal een laag bevatten. Dit verhoogt de roestbestendigheid en soepelheid enorm. Tevens zorgt het voor een enorme verhoging van de duurzaamheid van het interne deel van de molen. Dit vet is ook biologisch afbreekbaar.

Direct leverbaar
SKU
5706301747204
€ 49,99

  gratis verzending vanaf €75,-

  veilig én achteraf betalen

  verzending of ophalen in 3 winkels

  meer dan 100 jaar hengelsport ervaring

  gemakkelijk en persoonlijk contact

Savage Gear SG2 3000 FD 5+1BBDe Savage Gear SG2 molen is gemaakt van een super sterk grafiet composiet materiaal. Dit materiaal biedt sterkte, licht gewicht en roest bestendig.
De SG2 is een betaalbare spinmolen, die gemaakt is om lang mee te gaan. Deze Savage Gear molen is voorzien van allerlei unieke technologische voordelen die je niet verwacht bij een molen in deze prijscategorie. De molen is voorzien van het unieke Dura Grease molenvet, dit beschermt de molen tegen roestvorming en slijtage, een aluminium slinger met ‘soft-touch’ draaiknop, een op maat gemaakte T-lijnclip die zeer gebruiksvriendelijk is, en een grafieten reservespoel.

Afhankelijk van het formaat van de molen wordt de SG2 geleverd met twee verschillende gear ratios, maar de beste ratio die deze Savage Gear molen te bieden heeft, is toch wel die van de prijs-kwaliteit. Het zal heel lastig worden om een beter instapmodel te vinden dan deze Savage Gear SG2 spinmolen.

Productkenmerken:
- Extra versterkte grafiet composiet (GRC) molenlichaam en -rotor
- T-vormige lijnclip, zeer gebruiksvriendelijk
- Dura Grease
- 5+1 stalen lagers
- Koudgesmeden aluminium slingerarm
- Soft-touch draaiknop
- Aluminium spoel
- Grafieten reservespoel
- Vilten slipsysteem

merk: Savage Gear
type: Molen
serie: SG2
spoolmaat: 3000
gelagerd: 5+1bb
slip: voorop
gewicht: 260 gram
gear ratio: 5.2:1
lijncapaciteit: 150m/0.23mm
inhaalslag: 75cm
slipkracht: 10.5kg