Shimano Technium Invisitec 0,255mm 300m

Snelzinkend en blijft aan de bodem. Superieure werpeigenschappen. Beschikt over een extreem lage rek. Praktisch onzichtbaar onder water, valt perfect weg tegen de contouren en kleur van de bodem. Geproduceerd volgens de revolutionaire Triple Construction zodat de lijn uiterst schuurbestendig is en iedere beweging waarneemt. Uitermate sterk dus dunnere diameter nodig dan normaal, wat resulteert in perfecte werpeigenschappen.

Levertijd binnen 14 dagen
SKU
8717009811019
€ 10,99

  gratis verzending vanaf €50,-

  veilig én achteraf betalen

  verzending of ophalen in 3 winkels

  meer dan 100 jaar hengelsport ervaring

  gemakkelijk en persoonlijk contact

Shimano Technium Invisitec - Geproduceerd volgens de revolutionaire Triple Construction. Hierdoor is de lijn uiterst schuurbestendig en beschikt hij over een extreem lage rek (12%). De lijn heeft een extreem sterke binnenkern, een soepele transparante middenlaag en een slijtvaste en heldere UV-bestendige buitenmantel, die voorzien is van een wrijvings verminderende transparante coating. Dit maakt de lijn praktisch onzichtbaar voor vis en zorgt voor uitzonderlijke werpeigenschappen.

Lijndikte: 0.255mm
Trekkracht: 6,70kg
Spoelinhoud: 300 meter
Snelzinkend en blijft aan de bodem
Superieure werpeigenschappen
Beschikt over een extreem lage rek
Praktisch onzichtbaar onder water, valt Triple Construction zodat de lijn uiterst schuurbestendig is en iedere beweging waarneemt
Uitermate sterk dus dunnere diameter nodig dan normaal, wat resulteert in perfecte werpeigenschappen