Deeper PRO Fishfinder GPS + Waterproof gift

Ontdek de beste visstekken. Maak viskaarten van je favoriete locaties. En vergroot je vangkansen met de mobiele, draadloze Deeper Smart Fishfinder: de slimme visgadget voor de sportieve kant-, brug- en (voer)bootvisser. Voor zoet en zout water. Via de dobberende Deeper en de gratis Deeper-app op je smartphone ontvang je realtime informatie over o.a. visgrootte en -locatie, waterdiepte en -temperatuur, en bodemstructuur en beplanting.


Direct leverbaar
SKU
4779032950541
€ 249,00

  gratis verzending vanaf €50,-

  veilig én achteraf betalen

  verzending of ophalen in 3 winkels

  meer dan 100 jaar hengelsport ervaring

  gemakkelijk en persoonlijk contact

Deeper Fishfinder PRO+ (Wifi en GPS) met gratis waterproof dry gear bag en phone pouch. De coolste fishfinder ooit: slim, mobiel en draadloos.

Ontdek de beste visstekken. Maak viskaarten van je favoriete locaties. En vergroot je vangkansen met de mobiele, draadloze Deeper Smart Fishfinder: de slimme visgadget voor de sportieve kant-, brug- en (voer)bootvisser. Voor zoet en zout water. Via de dobberende Deeper en de gratis Deeper-app op je smartphone ontvang je realtime informatie over o.a. visgrootte en -locatie, waterdiepte en -temperatuur, en bodemstructuur en beplanting. De kleine, ultralichte Deeper is er in drie versies: Deeper 3.0 (Bluetooth), Deeper PRO (wifi) en Deeper PRO+ (wifi en gps). De met wifi uitgeruste PRO en PRO+ hebben een vergroot bereik; ze registreren vis tot wel 100 meter ver en 80 meter diep. Door hun hogere scanfrequentie en -resolutie registreren de Deeper PRO en PRO+ ook kleine en snel bewegende objecten. De PRO+ is bovendien uitgerust met gps voor een precieze positiebepaling van o.a. taluds. Kortom, de PRO’s zorgen voor nog uitgebreidere, preciezere en snellere onderwaterdata.

Draadloze, uitwerpbare Deeper Smart Sonar PRO+ is de beste in zijn serie. Hij gebruikt wifi-aansluiting om gegevens nauwkeuriger over te brengen naar uw smartphone of tablet. Deeper Smart Sonar PRO+ bevat een zeer nauwkeurige interne GPS-ontvanger waarmee het apparaat bathymetrische kaarten kan maken terwijl er vanaf de kant of op het water wordt gevist. Hierdoor is de Deeper Smart Sonar PRO+ de enige beschikbare, uitwerpbare dieptemeter die u in staat stelt nauwkeurige functie- en vis vind gegevens op te vragen die eerder alleen beschikbaar waren op de consoles van vissersboten.

Interne GPS-ontvanger
PRO+ bevat een zeer nauwkeurige interne GPS-ontvanger die het apparaat in staat stelt visstekken in kaart te brengen door het maken van bathymetrische, bodemstructuur kaarten als er vanaf de kant of vanaf het water wordt gevist.

Traceer extreme diepte
PRO+ scant de diepte van 0,5/2 ft tot 80 m/260 ft zodat u kunt vissen in zoet water van verschillende afmetingen. U kunt uw PRO+ zonder enige moeite gebruiken in een kanaal of een meer, een groot meer of zelfs als u in een stroom waadt.

Uitgebreide waterhelderheid
PRO+ is uitgerust met een hogere scanresolutie en uitgebreid dynamisch bereik die u in staat stelt respectievelijk kleinere onderwatereenheden te vangen en zorgt voor nauwkeurigere detectie van die objecten.

Wi-Fi Forward
Wifi-bereik tot 100 m/330 ft zorgt ervoor dat de PRO+ de verst uitwerpbare sonar op de markt is. Wifi-aansluiting maakt het mogelijk zowel de afstand tussen de PRO+ en de gebruiker van het apparaat te maximaliseren net als de gegevens die doorgegeven worden naar uw smartphone.

GPS Uitwerpbare sonar
Pinpoint gemakkelijk uw vangst dankzij de interne GPS-ontvanger en offline kaartfunctie. PRO+ is uitgerust met een zeer nauwkeurige, interne GPS-ontvanger die u in staat stelt bodemcontouren en visstekken in kaart te brengen door het creëren van bathymetrische kaarten ook als u vanaf de kant vist. Zo kunt u de onderwateromstandigheden bekijken van de gehele vislocatie om de beste mogelijkheid vast te stellen voor de plek waar de vissen het beste bijten. Boat Mode bodemcontouren in kaart brengen is ook beschikbaar.

Realtime Bathymetrische kaarten
Offline Kaartenfunctie vergemakkelijkt onderwaterexploratie zodat u de diepteovergangen kunt identificeren met in elkaar overvloeiende kleurveranderingen en algehele navigatie. Alle bathymetrische kaarten kunnen op elk moment worden opgeslagen en opgevraagd om de efficiëntie van de vislocatie te verbeteren zodat u onbeperkte informatie kan creëren en uw eigen nauwkeurige kaarten kunt maken. Gebruik het als het nodig is om uzelf en uw bemanning uit wildere omgevingen te navigeren. Alle gebiedskaarten kunnen gratis worden gedownload bij gebruik van de Deeper App.

Intern wifi-toegangspunt
U hebt geen wifi-internetaansluiting of mobiele data nodig op uw visstek! De Deeper beschikt over een intern wifi-toegangspunt die u kunt aansluiten op uw smartphone of tablet. Het enige wat u moet doen is de wifi op uw smartphone inschakelen en aan te sluiten op het Deeper-toegangspunt. U kunt uw Deeper op elke plek in de wereld aansluiten, zelfs in het regenwoud van de Amazone.

Color Mode
Kies de meest geschikte schermkleur die overeenkomt met de tijd en de helderheid van de dag. De Klassieke Schermkleurmodus heeft een carbon kleurige achtergrond en biedt een volledige schaal kleurenpalet om algehele onderwateractie vast te leggen. Groen geeft onderwatervegetatie aan, oranje tot geel de vissen (hoe intenser het geel des te sterker het sonarsignaal), donkerbruin tot oranje verwijst naar de bodem (hoe intenser het oranje des te sterker het sonarsignaal), blauw verwijst naar een wateroppervlak. Dag-/Nachtschermkleurmodus bevat verbeterde kleurenpalet speciaal ontwikkeld om doelwitscheiding te verbeteren en onderwaterstoringen te verminderen. Zowel de dag- als de nachtmodus maakt geen onderscheid tussen vegetatie of vis. Zij zijn gebaseerd op de intensiteit van de sonarsignalen zoals kenmerkend is voor professionele bootapparatuur.

Andere belangrijke kwaliteiten
PRO+ bevat alle met informatie gevulde functies van de PRO en nog meer! Zie alleen wat u wilt door de gevoeligheid van het apparaat aan te passen. Lagere sonargevoeligheid voor modderig water om beeldafleidingen eruit te filteren en kies hoge gevoeligheid voor kristalhelder water om zelfs maar de kleinste onderwateractie op te vangen. Het apparaat weegt maar 100 g/3,5 oz en heeft een diameter van 65 mm/2,5 ins. Hij is zeer geschikt voor gebruik met standaardhengels en -lijnen. Het resultaat van de hoogwaardige sonargegevens beschikbaar in een enkele, compacte draadloze eenheid.