Alle shops

Magento Commerce
 • Monkey Climber X Nutrabaits LTD. ED. bij Hertog Hengelsport

  Een van onze collega’s opperde het idee om achter de veel besproken Monkey Climber pop-ups aan te gaan. Met een schat aan viservaring duurde het niet bepaald lang voordat hij beet had en een mooie partij van de exclusieve Monkey Climber X Nutra Baits pop-ups scoorde.

   Gio Vanhooren

  Op basis van een nauwe samenwerking tussen Monkey Climber & Nutrabaits Engeland zijn deze Monkey_climber_Gio_vanhoorenspeciale pop-ups geproduceerd. De smaakcombinatie van deze pop-ups is zorgvuldig gekozen. Deze is namelijk gebaseerd op aas waar de grote man achter het Monkey Climber succes: “Gio Vanhooren” in de jaren 90 ongekende resultaten mee heeft geboekt. Er is uitvoerig aan deze pop-ups gesleuteld en tussentijdse resultaten zijn uitvoerig getest. Het eindresultaat mag er daarom wezen met de roze Saffron & Cream en de witte Liver Supreme. Beide verkrijgbaar in de maten 12 en 16mm.

   

  Monkey Climber Saffron & Cream

  Deznutrabaits-monkey-climber-saffrone washed out pink pop-ups bestaan uit een combinatie van hoge doseringen van de legendarische Nature Identical Saffron flavour en Nutra Baits Cream Cajouser Enhancer. Deze mix van attractoren is het gehele jaar geschikt om in te zetten. Ze zijn ideaal voor het inzetten als single hookbait op bijvoorbeeld een chod-montage. Maar vergeet ze vooral niet bij de inzet van een snowman presentatie in combinatie met jouw favoriete bodemaas. Ben je opzoek naar een pop-up die in de afgelopen jaren selectief is gebleken bij met name de betere vissen dan is de Monkey Climber Saffron & Cream de juiste keuze! Verkrijgbaar en 12mm & 16mm.

   

  Monkey Climber Liver Supreme

  De combinatie van hoge doseringen Nature Identical Liver en een geheimnutrabaits-monkey-climber-liver gehouden fruit flavour leverde al een serie unieke vissen op. Toen de pop-up werd afgedraaid op basis van de unieke Sweet Cajouser viel echter alles op zijn plaats. Het leverde een pop-up op die blijkbaar elke karper die in de buurt kwam wist te onderscheppen. De witte kleur droeg zeker bij aan de aantrekkingskracht en heeft zich bij de doorgewinterde visser bewezen in ontelbare vissituaties ongeacht het jaargetijde. Verkrijgbaar in 12mm & 16mm.

  Let op! Slechts tijdelijk verkrijgbaar op=op!