Alle shops

Magento Commerce
 • Sahara model toegevoegd aan Shimano P4 assortiment

  Nieuw in ons assortiment is de Shimano Sahara FI werpmolen. Deze molen is begin 2017 door Shimano gelanceerd en een toevoeging aan de populaire P4 range. In deze molenrange zitten al modellen als Sedona, Catana, Nexave, Sienna en Exage. De molens uit de P4 serie zijn al jaren onze best verkochte Shimano molens. Dat maakte ons nieuwsgierig en daarom zochten we voor jou uit wat deze range van molens zo populair maakt.

  De Shimano P4 staat voor Power, Precision, Performance & Pleasure. Het is een combinatie van betaalbare molens met een compromisloze Shimano kwaliteit. Oftewel 100% Shimano maar wel 100% betaalbaar. Wat ons betreft is Shimano al jarenlang koploper in de markt van werpmolens. Hun kennis en kunde als het gaat om techniek en gebruikte materialen is revolutionair in de hengelsport. Dit komt mede omdat zij veel gebruik kunnen maken van ontdekkingen die ze doen bij het ontwikkelen van onderdelen voor fietsen. Een van omvang grotere branche waar veel meer geld beschikbaar is voor research en development en daar maakt de hengelsport afdeling dankbaar gebruik van. Dit heeft geresulteerd in een onaantastbaar marktleiderschap en tienduizenden zeer tevreden gebruikers van Shimano werpmolens.

  Van de modellen uit de P4 serie kan je het volgende verwachten:shimano_p4

  • De molens bevatten een betrouwbare multi-disc frontslip voor probleemloos drillen.
  • De spoelen op deze molens zijn van koud gesmeed aluminium en worden AR-C Spoel genoemd. Deze spoelen zorgen voor een soepele nauwkeurigere lijnafwikkeling en minder kans op pruiken tijdens het werpen.
  • Het Varispeed en het varispeed II oscillatie systeem waarmee deze molens zijn uitgerust zorgt voor het parallel opspoelen van de lijn voor betere werpeigenschappen
  • Met een Body van XT-7 of XTG-7 composiet materiaal zijn de molens robuust, duurzaam en licht van gewicht.
  • Alle P4 molens zijn uitgerust met een compact molenhuis, sterk en beschermt door een schokbeschermer achterop de molen.

  Naast deze informatie hebben we natuurlijk ook alle eigenschappen en technische details van de Shimano Sahara in kaart gebracht.

  Hier vind je de Shimano Sahara modellen.